Scan-Pack Norge AS

Scan-Pack Norge AS er en bedrift med lang fartstid i bransjen for pakkemaskiner og emballasje. Vi er lokalisert på Råholt, rett ved Gardermoen flyplass, derfor kan vi nå ut til de aller fleste av kundene våre innen kort tid.

Hos Scan-Pack Norge AS tilbyr vi løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov. Våre maskiner kommer fra anerkjente produsenter fra hele verden, og tilpasses våre standarder og internkontroller for å imøtekomme de fleste anvendelser og kundekrav.

Vi har i mange år satset stort på emballasje, slik at vi kan levere en totalløsning til dere som kunde innen emballering. I dag leverer vi emballasje til de aller fleste formål, hovedsakelig til næringsmiddelindustrien, men også til en del andre områder. Emballasjesortimentet vårt består av papir og plastemballasje. Med egen kuttelinje for nøytral plastemballasje kan vi redusere leveringstider og samtidig øke fleksibiliteten.

Scan-Pack sin egen serviceavdeling utfører montasje, service og vedlikehold. Et godt opparbeidet reservedelslager sikrer kort nedetid om uhellet skulle være ute.

Vi ønsker direkte kontakt med deg som kunde eller deg som leter etter våre unike produkter og kompetanse.